Suifan Chinese Brush Original

Cos Cumparaturi (0 Produse)
Cosul e gol!
Subtotal: RON 0.00

                Produs in Hong Kong, de firma SUIFAN TRADING, natural, din plante, solutia Suifan's Kwang Tze China Brush (Chinese Brush) intarzie ejacularea de la 1 la 3 ore marind astfel durata unui act sexual si posibilitatea ca partenera sa aiba orgasme multiple. Este recomandat atat barbatilor care au probleme cu ejacularea precoce, fiind un remediu foarte bun, dar si barbatilor care nu se confrunta cu astfel de probleme dar vor sa faca adevarate maratoane sexuale. Un flacon ajunge pentru circa 30 de aplicari.

              Chiar daca ejacularea precoce se instaleaza in viata oricarui barbat la un moment dat, din diverse motive, nu aici este sfarsitul. Solutia Chinese Brush se aplica cu cel putin o jumatate de ora inainte, maxim 2 ore de contactul sexual, pe fren (ata penisului), fara a se atinge capul organului. Inainte de actul sexual, in functie de preferinta, se va spala penisul, pentru a nu desensibiliza partenera, sau se va folosi un prezervativ. Performantele sexuale obtinute cu Chinese Brush vor depasi orice fel de imaginatie.

             Solutia Suifan ORIGINAL poate fi usor identificata datorita ambalajului cu holograma. Firma noastra este singura din Romania care comercializeaza varianta originala, dar avem si varianta neoriginala, mai ieftina.Pret: 147 RON

 

Marirea penisului